Broj posjeta:
1042
DOLAZNO ERASMUS OSOBLJE

Upute za organizaciju i evidentiranje boravka dolaznog Erasmus nastavnog i nenastavnog osoblja

 

 

Prije dolaska

Mobilnost dolaznog Erasmus nastavnog i nenastavnog osoblja temelji se na potpisanom bilateralnom Erasmus sporazumu između dva sveučilišta (za određeno područje) te na nastavnom planu tj. planu rada koji je prethodno dogovoren između akademskih partnera i koji je odobrila sastavnica Sveučilišta na kojoj će se mobilnost ostvariti. Ukoliko je potrebno, pozivno pismo izdaje sastavnica koja će prihvatiti dolaznu osobu.

 

Obavijest sveučilišnom Uredu za međunarodnu suradnju

Sastavnice (uredi za međunarodnu suradnju / kontakt osobe za međunarodnu suradnju / akademski partneri dolaznog Erasmus osoblja) obavještavaju Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu o dogovorenom boravku dolaznog Erasmus nastavnog i nenastavnog osoblja. Obavijest se šalje Renati Hranjec, koordinatorici za razmjenu zaposlenika, na staff@unizg.hr.

 

Smještaj

Po želji, dolazno Erasmus osoblje može biti smješteno u profesorskim apartmanima (SD "Cvjetno naselje", Odranska 8, paviljon 8) o kojima brine Studentski centar – podružnica Smještaj.

U tom slučaju, sastavnice (uredi za međunarodnu suradnju / kontakt osobe za međunarodnu suradnju / akademski partneri dolaznog Erasmus osoblja) izravno kontaktiraju Studentski centar – podružnicu Smještaj i za dolazno Erasmus osoblje rezerviraju smještaj. Kontakt osoba za rezervaciju smještaja je Vlado Levak, vlado.levak@sczg.hr, tel. 4590 710.

Dolazna osoba sama plaća smještaj iz Erasmus dnevnica koje joj je dodijelila matična ustanova. Erasmus dnevnice također služe za troškove prehrane i lokalnog prijevoza. Prihvatna sastavnica nije dužna dolaznoj osobi isplatiti dnevnice.

Ukoliko je najavljeni posjet otkazan ili pomaknut na drugi datum, sastavnica je dužna o tome pravodobno obavijestiti kontakt osobu u Studentskom centru - podružnica Smještaj.

 

Potvrda o dolasku/odlasku (Statement of Host Institution)

Potvrdu o dolasku/odlasku (Statement of Host Institution) dolaznoj osobi nakon odrađenog posjeta izdaje sastavnica, ako je potrebno.
 

Praktične informacije

Informacije o Sveučilištu kao i ostale praktične informacije za organizaciju boravka dolaznog Erasmus osoblja na engleskom jeziku mogu se pronaći ovdje.

 

Ostvareni boravak dolaznog osoblja sastavnica (ured za međunarodnu suradnju / kontakt osobe za međunarodnu suradnju / akademski partner) je obvezna upisati boravak u Evidenciju međunarodne suradnje, http://medjunarodna.unizg.hr/. Pod stavkom Organizacija posjeta potrebno je izabrati "institucionalizirana suradnja - Erasmus". 

 

 

Za sve dodatne informacije obratiti se kontakt osobi u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu:

Renata Hranjec, staff@unizg.hr, tel. 4698 102.

 


 


Design by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,