Broj posjeta:
2458375
07.09.2012. u 15:59
Uređeno: 07.09.2012. u 16:04

Sveučilište u Zagrebu raspisuje natječaj za jednu (1) stipendiju za ljetni semestar ak. god. 2012./2013. na Moskovskom državnom sveučilištu M. V. Lomonosov, za preddiplomske i diplomske studijske programe ponuđene na tom sveučilištu.

Rok za prijavu: 1. listopada 2012.

Za stipendiju se mogu natjecati redoviti studenti Sveučilišta u Zagrebu preddiplomskog ili diplomskog studija koji su uspješno završili najmanje tri semestra, s dobrim uspjehom u studiju i znanjem ruskog jezika koje dokazuju odgovarajućom potvrdom.

Sveučilište u Moskvi oslobodit će stipendista plaćanja školarine i osigurati mu/joj besplatan smještaj. Sveučilište u Zagrebu dodjeljivat će stipendistu mjesečnu potporu od 2970,00 HRK.

 

Zainteresirani kandidati trebaju do ponedjeljka, 01. listopada 2012. u pisarnicu Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, 10000 Zagreb dostaviti sljedeće dokumente:

• molbu na hrvatskom jeziku

• životopis na hrvatskom i ruskom jeziku

• opis studijskih planova na Sveučilištu u Moskvi na hrvatskom i ruskom jeziku

• preporuke dvaju profesora matičnog fakulteta na ruskom ili engleskom jeziku

• prijepis ocjena položenih ispita

• potvrdu o upisanom semestru

• potvrdu o znanju ruskog jezika (studentima ruskog jezika nije potrebna)

 

Podrobnije obavijesti o Sveučilištu M. V. Lomonosov dostupne su na adresi: http://www.msu.ru/en.

 

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Odluku o izboru kandidata donosi Odbor za međunarodnu suradnju. Odabranog kandidata/kandidatkinju Sveučilište u Zagrebu predlaže stranome sveučilištu, koje donosi konačnu odluku o prihvaćanju.
Rezultati natječaja bit će objavljeni na internet stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, http://international.unizg.hr.

 

Osoba za kontakt: Ružica Bruvo, stručna suradnica Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, e-mail: bruvo@unizg.hr, tel. 4698 107.
 

Renata HranjecDesign by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,